top of page
Cube 3_edited.jpg

Expositie: Hardy Schikhof en Peter van Asseldonk

Vanaf 5 November tot 28 december 2023

Locatie: Kunst op Locatie Vondellaan 49 5421PN Gemert

 

Beeldend kunstenaars: 

Hardy Schikhof 

Geboren in Oost West Middelbeers in 1945 maar opgroeiend in Veghel en Beek en Donk, deed ik de Koninklijke Academie voor kunst en vormgeving. Later op mijn 56ste vervolgd aan de Academie voor Schone Kunsten Arendonk in België, waar ik na de vijfjarige opleiding ook de specialisatie van twee jaar deed. 

Wil u uw eigen huis, bedrijf of project in een abstract figuratief  schilderij geschilderd dan denk ik graag met u mee om dit verder uit te werken. Prijsindicatie van schilderij 80cm x 60 cm €295 tot €335

 

 

 

 

 

Mijn passie voor schilderen breng ik graag over op anderen en geef dan ook schilderlessen aan een kleine groep cursisten.

 

Peter van Asseldonk (PJ-art)

Geboren in 1956 en wonend in ons prachtige dorp, begon ik in 2002 met boetseren bij het Kunstlokaal in Gemert.  Ook al leer ik veel van anderen ben ik autodidactisch ingesteld en speel met verschillende materialen en technieken om abstracte objecten te vormen. 

Vaak maak ik vazen in allerlei vormen om meer glazuur en stooktechnieken uit te proberen en omdat het leuk is dit te doen.    

Daarnaast speel ik met grotere objecten van keramiek en metalen, in dit geval cortenstaal    

Schulpturen waarbij keramische objecten in een cortenstaal constructie hangen

 

https://www.pj-art.nl  voor meer info en aanwezigheid van de kunstenaars in de weekenden. Ieder weekend is er op zaterdag en zondag iemand van ons aanwezig van 13 tot 17 uur. Dit ziet u aan de vlag die buiten staat. 

 

Opening zondag 5 nov om 13:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom om de opening te bezoeken die ook een muzikaal intermezzo heeft. 

Zondag 12 en 26 november en 10 en 17 december is de expositie geopend van 13:00 tot 17:00 uur door de kunstenaars.

Op werkdagen en zaterdagochtend is de expositie te bezoeken. 

 

Deze expositie exposeren wij wederom samen na eerdere positieve ervaringen en vanuit een vriendschap en waardering naar elkaars werk. 

Voor een begeleid bezoek neem contact op via pj.artshop@gmail.com of hardy.schikhof@gmail.com en we maken een afspraak met een kleine groep. 

 

 

 

bottom of page